Kan jeg fortryde mit køb?

Som forbruger har du ret til at fortryde et køb, som du har foretaget på vores webshop.
Din fortrydelsesret er gældende de første 14 dage efter modtagelse af varen og du skal hurtigst muligt efter modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: mai @ handywomen.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Retningslinjer for returnering:

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen.

Beskadigede returvarer, der modtages af handywomen, refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig håndtering/indpakning.
Køber betaler for returfragten. handywomen modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

Reklamation:


Efter købeloven gives der reklamationsret i 2 år på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 2 år efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet (herunder solblegning), eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. I dette tilfælde, hvor du køber en plakat, er det begrænset hvordan den kan tage skade.
Kontakt os venligst på email med beskrivelse af fejlen, gerne med dokumentation i form af et billede, før du foretager dig noget: mai @ handywomen.dk.

Grafiske plakater der er købt som print-selv, modtages som digitale filer, og kan IKKE fortrydes.